Ilosaarirockin ohjelma on valmis – viimeisetkin artistilisäykset julki, mukaan tuli vielä niin metallia, folkrockia kuin Popedakin

Joensuun Ilosaarirock tiedottaa saaneensa ohjelmistonsa valmiiksi. Laulurinteellä nähdään tähän mennessä julkistettujen artistien lisäksi virolainen Ewert and the Two Dragons sekä pitkä rivi kotimaisia artisteja.

Suomalaisista mukana ovat J. Karjalainen, Popeda, Happoradio, Battle Beast, Reino Nordin, Satellite Stories, Kube, Tuuttimörkö, Mäkki ja dj Alex Mattson. Festivaalin aiemmin julkistettuja nimiä ovat muun muassa Imagine Dragons, Pixies, The Hellacopters, Parov Stelar, Mew, Millencolin, Leprous, Royal Blood, Rag’n’Bone Man, MØ, Snakehips, Ultra Bra, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Haloo Helsinki!, JVG, Sonata Arctica, Insomnium & Joensuun kaupunginorkesteri, Vesala, Jenni Vartiainen, Huoratron ja MC Taakibörsta.

”Ilosaarirock on genrevapaa festari, ja eri tyylejä riittää taas progemetallista electro swingiin. Halutaan tehdä ohjelmasta sellainen, että vieraat voivat yllättyä ja saada löytämisen iloa. Ennakkoluulottomasti vaan kohti tuntematonta ja hyvä tulee, niin elämässä kuin musiikissakin”, sanoo Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen tiedotteessa.

Festivaalin liput ovat myynnissä Lippu.fi:n ja Tiketin verkkokaupoissa. Kolmen päivän liput ovat 132,50 euroa, yhden päivän 72,50 euroa. Ilosaarirock järjestetään 14.–16.7.