Ilosaarirock julkaisi juuri niin pitkän listan hienoja bändejä, ettei niitä kannata edes alkaa luetella tässä otsikossa

Pixies! Hellacopters! Royal Blood! Imagine Dragons! Leprous! Mew! Zeke! Millencolin! Jne!

Muun muassa nämä ja paljon muuta nähdään Laulurinteellä ensi kesänä.

Kolmipäiväiseksi laajentunut Ilosaarirock julkaisi juuri ensi kesän ensimmäiset artistit, ja niitähän tulikin kerralla yli 30 kappaletta. Ja onpahan herkkua luvassa Joensuun Laulurinteelle ensi kesänä!

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvat sekä indielegenda Pixies (USA) että erittäin kiinnostava garagerock-duo Royal Blood (UK). Imagine Dragons (USA) hurmasi Ilosaari-yleisön jo kesällä 2013, ja palaa nyt lunastamaan paikkansa. Kesän ainoan Suomen-keikkansa Joensuussa soittaa paluun tehnyt action rockin kuningas The Hellacopters (SWE). Punkin ilosanomaa tarjoilevat muun muassa Zeke (USA) ja Millencolin (SWE), ja progemetallia tykittää Leprous (NOR). Lisäksi tulossa ovat tanskalaissuuruudet Mew ja , sekä itävaltalainen electro swing -artisti/dj/tuottaja Parov Stelar.

Todellista spesiaaliherkkua tarjoilee Insomnium, joka esittää Joensuun kaupunginorkesterin kanssa viime vuonna ihastusta herättäneen Winter’s Gate -eepoksensa. Kyseessä on siis vain tätä festaria varten rakennettu erikoiskeikka.

Muut kotimaan julkistukset ovat Haloo Helsinki, Vesala, Disco Ensemble, Sonata Arctica, Jenni Vartiainen, Huoratron, JVG, Poets Of The Fall, MC Taakibörsta, Evelina, Helsinki-Cotonou Ensemble, Ellinoora, Pariisin Kevät, Oranssi Pazuzu, Teflon Brothers, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Wasted, S-Tool, Lihamyrsky, Karri Koira, Gettomasa, Jarkko Martikainen ja Luotetut Miehet, Turmion Kätilöt ja Töölön Ketterä.

Huh huh. Ja lisää julkistuksia on luvassa jo ylihuomenna 25.1. mystisessä tiedotustilaisuudessa.

Ilosaarirock järjestetään 14.–16.7.2017.
Lisätietoja ja päiväkohtainen ohjelma: www.ilosaarirock.fi.

Tästä sitten vähän esimakua odotusta helpottamaan: