Ilouutisia Suomen kansalle: Iron Maiden saapuu ensi kesänä Suomeen, Somewhere in Time on (osittain) homman nimi!

27.10.2022 13:00

Nyt se tuli, varmistus Iron Maidenin keikasta nimittäin! Hiljattain uutisoitiin, että Maiden kaavailee jo ensi vuodelle uutta rundia, joka nojaisi tuoreen Senjutsu-levyn lisäksi vuoden 1986 klassikkolevyyn Somewhere in Timeen. Tämä on tietysti iloinen asia, sillä tuolla albumilla riittää vanhojen fanien suosikkibiisejä, joita ei ole vielä ikinä esitetty keikalla. Josko nyt tulisi Alexander the Greatin tai Deja Vun vuoro päästä settiin?

Maiden konsertoi Suomessa 3. kesäkuuta, ja tapahtumapaikka on Tampereen Nokia-areena. Suomen-keikan lämmittelijä julkistetaan myöhemmin. Tapahtuman pääsyliput tulevat myyntiin Lippupisteessä 4.11. hintaan 79,90–131,50 euroa.

”Uusimman Senjutsu-albumimme julkaisun jälkeen päivitimme käynnissä olevan Legacy of the Beast -kiertueen biisilistaa siten, että show alkaa kolmella Senjutsun kappaleella. Meistä ei tuntunut järkevältä toistaa tätä Senjutsu-kiertueella, joten aloimme miettiä vaihtoehtoja. Päätimme palata Somewhere in Time -levyyn. Se ei ole ollut edustettuna takavuosien 1980-luvun konserttivideoihin pohjautuvilla retrospektiivisillä kiertueillamme, sillä valitettavasti tuolta kiertueelta meillä ei ole videotallenteita (tästä voi syyttää manageria!)”, Steve Harris kertoo tiedotteessa.

”Olemme saaneet faneilta paljon pyyntöjä vuosien varrella monista Somewhere in Time -albumin kappaleista, joten aiomme nyt soittaa niitä sekä tietysti muutamia muita, joista tiedämme yleisön pitävän! On myös erityisen ilahduttavaa päästä vihdoin soittamaan useampia Senjutsun biisejä, tätä on odotettu pitkään! Vuodesta 2023 tulee mahtava, ja odotamme innolla näkevämme kaikki taas Tampereella, jossa soitimme viimeksi vuoden 2008 Somewhere Back In Time -kiertueella.”

Elikkäs up the irons vaan kaikille! Hienoa, että vanha sotaratsu laukkaa jälleen myös tänne kylmää pohjolaan.

Lisää luettavaa