Ilouutisia W.A.S.P.-herralle Ranskaan – posti hoiti hommansa ja paketti on tulossa!

Uutisoimme äskettäin W.A.S.P.-kitaristi Chris Holmesin managerivaimon Catherine Sarah Holmesin kärkevästä tiedonannosta, jossa hän kertoo muusikkomiehensä uuden studiolevyn myöhästyvän aikaisemmin ilmoitetusta aikataulusta.

Syynä on managerin mukaan se, että Suomen postilaitos (vielä toistaiseksi Itella) on hukannut studiolaitteistoa sisältävän postipaketin. Holmesin pariskunnan ilmoituksen mukaan he laittoivat lähetyksen matkaan Suomesta ja määränpäänä oli Ranska – siis kaksikon nykyinen kotimaa -, mutta paketti ei koskaan saapunut perille.

Nytpä Itellalla on sitten SUURIA ILOUUTISIA närkästyneille jenkeille. Itellan Juha Tiittanen nimittäin kertoo Soundille:

– Tutkimme tätä asiaa ja sieltähän se kadonnut paketti löytyi Ranskan päästä. Laitteisto toimitetaan vielä tänään asianosaisille.

Tiittanen kommentoi asiaa myös hieman laajemmin:

– Siitä ei päästä varmaan koskaan mihinkään, että lähetyksen katoaminen on mahdollista, varsinkin jos paketti lähtee Suomesta ulkomaille. Hyvin harvinaista se toki on.

Mistä nämä amerikkalaiset keksivät tuon aikaisemmassa uutisessa mainitun 531 euron korvaussumman?

– Vaikuttaa siltä, että he lähettivät laitteiston normaalina postipakettina, ilman kattavaa vakuutusta. Jos näin tosiaan tapahtui niin siinä tapauksessahan korvausehdot ovat toki huonommat kuin vakuutetun lähetyksen. Jos joku lähettää meidän kauttamme normaalin vakuuttamattoman paketin niin mehän emme voi mitenkään tietää lähetyksen sisällön arvoa.

– Yleisesti ottaen haluankin antaa palveluihimme liittyvän neuvon: jos ulkomaille lähetetään esimerkiksi yli viiden tuhannen euron arvoisia laitteistoja niin silloin vakuutettu paketti on ainoa oikea vaihtoehto. Kun näin tehdään, vakuutussumma korvaa laitteiston jos jotakin epätoivottua sattuu matkan varrella.

Mutta kuten sanottua: paketti on nyt löytynyt ja kohta herra Holmes pääsee viimeistelemään albuminsa. Toivottavasti miehen viikonloppu on pelastettu!