Industrial metal -pioneeri Ministry julkaisee uuden albumin – ensimaistiainen tulevasta tarjolla

RMV/Shutterstock/All Over Press

Industrial metalin suurimpiin ja mahtavimpiin nimiin lukeutuva Ministry julkaisee järjestyksessään viidennentoista studioalbuminsa Moral Hygiene lokakuun 1. päivä.

Seuraaja vuoden 2018 AmeriKKKantille on yhtyeen nokkamies Al Jourgensenin yhteiskunnallinen manifesti ja pyyntö sivilisaatiolle palata takaisin ihmislähtöisempään elämäntapaan.

”Kirjaimellisesti vuoden tauon pitäminen sosiaalisesta toiminnasta ja rundaamisesta on siitä hyvä juttu, että voit todella istua alas ja katsoa mitä ympärilläsi tapahtuu sen sijaan, että elät vain hetkessä”, Jourgensen sanoo. ”Näin kuinka käsittelimme useampiakin kriisejä — pandemiasta rotujen väliseen epäoikeudenmukaisuuteen niiden toimesta, jotka äänestämme johtamaan maatamme. Ajat muuttuvat ja yhteiskunta tarvitsi muutosta ajatuksesta, joka saanut meidät pitämään huolta itsestämme ja nakkaamaan vitut muista. Tarvitsemme moraalista hygieniaa nyt enemmän kuin koskaan. Se nielaisi minut tätä levyä tehdessäni. Se ei ole mikään tekopyhä termi. Meidän on palattava siihen toimiaksemme ihmisrotuna tällä planeetalla. Olen ylpeä albumilla mukana olevista hienoista vierailijoista, kuten Billy Morrisonista, Jello Biafrasta ja Arabian Princestä.”

Julkistuksen yhteydessä julkaistiin myös Good Trouble -niminen single, joka on saanut inspiraationsa black lives matter -protesteista ja edesmenneen kongressiedustaja John Lewisin aktivismista.

Levyllä on mukana myös aiemmin julkaistu Alert Level -kappale.

Moral Hygienen kappalelistaus näyttää seuraavalta:

1. Alert Level
2. Good Trouble
3. Sabotage Is Sex
4. Disinformation
5. Search And Destroy
6. Believe Me
7. Broken System
8. We Shall Resist
9. Death Toll
10. TV Song #6 (Right Around The Corner Mix)

Alla Good Troublen lyriikkavideo.