Iron Maiden keksi keinon lyödä kapuloita trokareiden rattaisiin, seurauksena 95%:n lasku lippujen luvattomaan jälleenmyyntiin

Iron Maiden on onnistunut laittamaan luun kurkkuun lipputrokareille yhtyeen keväällä starttaavan Britteinsaarten-kiertueen lipunmyynnin osalta. Metal Injection kertoo lipunostajien joutuneen läpikäymään melkoisen tarkan seulan himoitut piletit lunastaakseen – prosessiin lukeutui muun muassa lisääntyneet henkilöllisyystarkastukset ja liputkin olivat jaossa vain niin sanottuina paperittomina versioina.

Lisääntynyt vaivannäkö ei kuitenkaan ole tarkoittanut menekin hidastumista, vaan pilettejä rundille on myyty jo reilut 100 000 kappaletta, samaan aikaan kun lippujen luvaton jälleenmyynti on pudonnut hulppeat 95 prosenttiyksikköä.

Yhtyeen manageri Rod Smallwood kommentoi uutta myyntitapaa ja sen onnistumista seuraavasti:

”Olemme ilahtuneita, kuinka paperittomat liput ja muut hyödyntämämme toimet Britanniassa ovat onnistuneet pitämään väärentäjät ja trokarit loitolla. Haluamme kiittää fanejamme heidän tuestaan ja kärsivällisyydestään. Tiedostamme, että tiukentamamme linja on tuonut lisävaivaa lippujenhankintaprosessiin, mutta tulokset puhuvat puolestaan ja uskoisin kaikkien olevan yhtä mieltä siitä, että se on myös kannattanut.”