Iron Maidenin Bruce Dickinson Manchesterin iskusta: Vihaan ja haluun tuhota on vastattava rakkaudella ja rock ’n’ rollilla

Maanantai-iltana Ariana Granden Manchesterin-keikalla sattuneen terrori-iskun seurauksena monet bändit ovat peruneet konserttejaan ympäri Isoa-Britanniaa. Lähes yhtä moni on kuitenkin pitänyt kiinni sovituista keikoistaan turvatoimia lisäämällä.

Yksi kiertuettaan normaalin tapaan jatkaneista yhtyeistä on hevijätti Iron Maiden. Keskiviikkoiltana Cardiffissa konsertoineen yhtyeen laulaja Bruce Dickinson kommentoi lyhyesti ennen soittovuorossa ollutta The Book of Souls -kappaletta Manchesterin iskua sekä terrorismia ja pelkoa yleisellä tasolla. Wales Onlinen mukaan Dickinson peräänkuulutti yhteishenkeä vaikeina aikoina.

”Maailmassa on monia ihmisiä, jotka juoksevat ympäriinsä ja pitävät sormiaan erinäisten nappuloiden päällä ja muuta hevonpaskaa. Sellainen saa miettimään, olemmeko todella turvassa näiden hullujen käsissä. No, kaikesta siitä huolimatta me tunnemme olomme täysin turvalliseksi kaikkein täällä olevien 8 000 hullun käsissä tänä iltana”, Dickinson kommentoi.

”Kun tulet Iron Maidenin keikalle, meitä ei kiinnosta mistä tulet, mitä uskontoa edustat, minkä värinen olet tai mitä olet syönyt aamiaiseksi. Jos olet täällä, olet tullut rauhan asialla.”

”Kaikella kunnioituksella kaikkea sitä kohtaan, mitä Manchesterissa tapahtui, paras vastaus kaikkeen siihen paskaan, vihaan ja haluun tuhota on tarjota rakkautta, iloa ja rock ’n’ rollia.”