IS: Michael Monroe paljastaa, mikä olisi saattanut saada miehen jatkamaan Hanoi Rocksin riveissä Razzlen kuoleman jälkeen

14.10.2018 18:21

Hanoi Rocks -ikoni Michael Monroe muistelee Ilta-Sanomien haastattelussa yhtyeen klassisen kokoonpanon hajoamisen aikoja. Kovassa nosteessa olleen bändin matkahan katkesi 80-luvun alkupuolella rumpali Razzlen menehdyttyä auto-onnettomuudessa ja basisti Sami Yaffan erottua vähän tuon jälkeen bändin vahvuudesta. Hanoin loppumiehistön tiet erkanivat vuonna 1985, jonka jälkeen Monroe suuntasi soolouralle, mutta toisinkin olisi voinut käydä, mikäli Andy McCoy olisi lausunut muutaman valitun sanan ystävälleen noina haastavina aikoina.

”Kun Razzle kuoli ja Sami Yaffa lähti, tein päätöksen. Hanoi Rocksin oli pakko päättyä. Halusin säilyttää bändin arvokkuuden ja alkuperäisen muiston”, Monroe kertoo lehdelle. ”Tiesin sataprosenttisen varmasti, ettei mikään saa päätäni kääntymään.” Pienen tauon jälkeen Monroe kuitenkin lisää paljonpuhuvasti: ”Paitsi jos Andy olisi kerrankin sanonut mulle, että ’mä arvostan sua ja tarvitsen sua tähän’. Se olisi voinut muuttaa kaiken. Mutta niin ei käynyt.”

Lisää luettavaa