Ismo Alanko Teholla sai Kari Väänäsen

Ismo Alanko Teholla -yhtyeen Hullun paperit -videon on ohjannut Suomen maineikkaimpiin näyttelijöihin lukeutuva Kari Väänänen. Katso video täällä.

Kappaleen tavoin myös video käsittelee avoimesti väkivallan hiljaista hyväksyntää sekä kritisoi kaikkialla vallitsevaa rahan valtaa ja nykyajan kertakäyttökulttuuria.

– Video on kuvaus siitä, että hullun paperit saa sellainen, joka ei suostu tappamaan valtioiden asettamien taloudellisten, uskonnollisten tai ideologisten päämäärien puolesta. Sodan taloudellista voittoa takova pyhä allianssi on tällä hetkellä planeettamme vakavin ongelma. Tämä rakenteellinen väkivalta heijastuu koko yhteiskuntaan tavalla, joka saa ihmiset tuntemaan pelkoa ja avuttomuutta ja käpertymään itsekkyyteen ja reagoimaan aggressiivisesti kaikkeen vieraaseen tehokkaiden propagandakoneistojen uhreina. Turvattomuudella hallitaan ja väkivalta on muuttunut hyväksytyksi osaksi maailmaa. If you have a problem, kill him! Lasten pommittajat ovat sankareita ja rosvot kuninkaita! Ei hyvältä vaikuta, Väänänen sanoo.

Ismo Alanko Teholla tien päällä:

28.10. Turku, Klubi
29.10. Jämsä, Himos Areena
30.10. Helsinki, Tavastia
03.11. Jyväskylä, Lutakko
04.11. Savonlinna, Savonlinnasali
05.11. Imatra, Osmo’s Cosmos Bar
06.11. Kuopio, Puijonsarvi
07.11. Joensuu, Carelia-sali