Jääkö Judas Priestin uutuusalbumi yhtyeen viimeiseksi? Richie Faulkner kommentoi

1.3.2024 22:47

Judas Priest julkaisee uuden Invincible Shield -albumin ensi viikolla. Seuraajaa Firepowerille on odoteltu miltei tasan kuusi vuotta, mutta pitkästä odotuksesta huolimatta sellainen kuitenkin on tulossa – sehän ei näillä kilometreillä operoiville kokoonpanoille ole aina mikään itsestäänselvyys.

Vieläkö veteraanibändillä riittäisi paukkuja uusiin levytyspuuhiin? Kitaristi Richie Faulkner vastasi kysymykseen Audio Ink Radion haastattelussa, josta uutisoi Blabbermouth.

”Se on hyvä kysymys. Ei sitä koskaan tiedä”, Faulkner sanoo. ”Sen tiedän, että olen ihan kuitti aina sen jälkeen kun olemme saaneet sävellystyöt päätökseen. Ideat ovat vähissä. Olen antanut kaikkeni eikä minusta irtoa enempää. Mistä helkkarista aion kaivaa uusia ideoita jos teemme vielä uuden levyn?”

”Mutta kummasti sitä aina kahden seuraavan vuoden aikana alkaa kasaantua uusia riffejä ja melodioita varastoon”, Faulkner jatkaa. ”Sitä ei koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jos kundit päättävät kääriä vielä hihat niin olen mukana. Jos he taas päättävät olla tekemättä levyä niin sekin passaa. Ihan miten he vain haluavat.”

”En sano etteikö uutta levyä voisi tulla. Älä koskaan sano ei koskaan”, kitaristi lisää. ”Sitten täytyisi miettiä miten siitä eteenpäin. Emme voi tehdä tälläistä levyä. Mihin suuntaan se on kehittymässä? Yleensä albumi itse kertoo mihin suuntaan musiikki on menossa, mutta emme halua koskaan toistaa itseämme, joten mitä tekisimme sitten seuraavalla kerralla? Siitä on hyvä keskustella mikäli päädymme vielä tekemään uuden levyn.”

Lisää luettavaa