Janick Gersin showelkeet jakavat mielipiteitä – tämä tuore video Iron Maidenin keikalta kertoo hyvin miksi

28.3.2016 11:25

Janick Gersillä on aina ollut rytmi veressä ja miehen kitara-akrobatia ei ole koskaan rajoittunut pelkästään otelaudan ympärillä häärimiseen. Tämä kaikki käy hyvin ilmi alta löytyvältä, fanin pari päivää sitten Brasilian Allianz Parque -stadionilla São Paulossa kuvaamalta videolta. Monille Gersin temppuilut ovat liikaa verrattuna Adrian Smithin ja Dave Murrayn huomattavasti hillitympään esiintymistyyliin, mutta showmiehen otteille löytyy myös omat vankkumattomat kannattajansa.

Smith onkin puolustanut yhtyetoveriaan amerikkalaiselle radiopersoona Eddie Trunkille muun muassa seuraavasti:

– Jotkut nauttivat siitä [Gersin esiintymisestä]. Mielestäni on kiintoisaa omata kontrasteja ja erilaisia persoonia bändissä. Meidän täytyy soittaa itse asiassa melko kurinalaisesti, tai ainakin minun täytyy, sillä monet kappaleistamme ovat jokseenkin monimutkaisia ja nopeita. Jos nakkelisin kitaraani ympäriinsä soitostani ei tulisi mitään, joten en tee niin. Janickille se taas sopii, joten hän voi tehdä niin ja se on hienoa.”

Iron Maidenin The Book of Souls World Tour siirtyy seuraavaksi Pohjois-Amerikkaan, alkaen New Yorkin Madison Square Gardenista 30. päivä kuluvaa kuuta.

Lisää luettavaa