Jay Weinberg pelasti Slipknotin, sanoo Stone Sour -kitaristi Josh Rand

Randin mielestä Slipknotin uusi levy on rumpalin tähtihetki.
31.12.2019 10:40

Josh Rand on parhaillaan promoamassa Stone Sour -yhtyeen uutta Hello, You Bastards -livealbumia. Loudwire Nightsin haastattelussa Randilta kysyttiin, onko hän kuunnellut laulaja Corey Taylorin toisen yhtyeen eli Slipknotin uutta We Are Not Your Kind -albumia ja jos on, mitä hän ajatteli siitä. Rand kertoo kuulleensa joitain kappaleita ja nostaa sen jälkeen hattua tietylle bändin muusikolle.

”Eniten minua levyssä hämmästyttää Jay Weinberg. Hänen rumpalointinsa on uskomatonta ja mielestäni hän on pelastanut bändin monella tavalla. Minulle tämä on hänen kirkkain hetkensä. Se minulle jäi levystä käteen. Olen iloinen hänen puolestaan, sillä hänelle annettiin mahdollisuus ja hän otti siitä kaiken irti”, Rand toteaa.

29-vuotias Weinberg liittyi Slipknotiin vuonna 2014 täyttämään pitkäaikaisen rumpalin Joey Jordisonin jälkeensä jättämät suuret saappaat. Nuorukainen on kuitenkin otettu hyvin vastaan ja Weinberg on noussut erittäin arvostetuksi rumpaliksi. Hänet valittiin muun muassa MusicRadarin äänestyksessä vuoden 2019 parhaaksi metallirumpaliksi.

Weinbergin otteita pääsee Suomessa todistamaan livenä seuraavan kerran 24. helmikuuta, kun yhtye esiintyy Helsingin Hartwall-areenalla yhdessä Behemothin kanssa.

Lisää luettavaa