Jenni Vartiaisen areenakeikkaa pääsee lokakuussa seuraamaan isolta valkokankaalta – ”Olen valtavan onnellinen ja ylpeä lopputuloksesta”

Liput ainutkertaiseen näytökseen ovat jo myynnissä.
26.9.2019 12:16

Jenni Vartiaisen marraskuussa 2018 loppuunmyydyssä Hartwall-areenassa kuvattu tunnelmallinen konserttielokuva esitetään valikoiduissa Finnkinon leffateattereissa 23. lokakuuta. Ainutkertainen Jenni Vartiainen areenalla nähdään 30 paikkakunnalla ja mukana ovat Espoo, Forssa, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Jämsä, Järvenpää, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Mikkeli, Oulu, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa, Vantaa sekä Varkaus. Liput näytöksiin ovat nyt myynnissä.

”Mulla oli pitkään haaveena vallata Hartwall areena ja järjestää faneille jotain unohtumatonta. Valmisteluun meni yli vuosi. Se haastoi ja se antoi enemmän kuin osasin odottaakaan. Kaksi kuukautta ennen h-hetkeä näin joka yö keikasta unia, hioin yksityiskohtia ja kirjasin ne unisella käsialalla muistiin. Olen valtavan onnellinen ja ylpeä lopputuloksesta. Kiitollinen siitä että talo täyttyi ääriään myöten ja sain jaettua fanien kanssa mun tärkeimmän illan. Nyt voimme palata näihin hetkiin ja kokea kaiken uudestaan suurelta valkokankaalta”, artisti kommentoi.

Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Vartianen on julkaissut uransa aikana neljä menestysalbumia, joita on myyty yli 400 000 kappaletta. Kuunnelluimpia kappaleita ovat muun muassa superhitit Missä muruseni on, Ihmisten edessä, Minä sinua vaan, Duran Duran, En haluu kuolla tänä yönä, Turvasana ja Väärään suuntaan. Jennin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 50 miljoonaa kertaa ja Youtubessa Jennin videoilla on yli 30 miljoonaa katselukertaa. Hän on myös voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, muun muassa yhdeksän Emma-patsasta.

Lisää luettavaa