Jesse Hughes latasi varsin kiintoisan kuvan Instagram-tililleen ja poisti sen pikavauhtia – mitä mahtaa olla Dave Grohlin ja Josh Hommen kera tekeillä?

Mistäköhän päin nyt tuulee? Alternative Nation bongasi Jesse Hughesin Instagram-sivuilta mielenkiintoisen kuvan, joka kuitenkin katosi jäljettömiin yhtä nopeasti kuin oli tilille ilmaantunutkin. Tuli vahingossa vuodettua liian paljon informaatiota liian aikaisin?

Kuvassa näkyy kolme tuttua muusikkoa hengaamassa studiossa: Hughes, uutta Queens of the Stone Age -levyä työstävä Josh Homme ja Dave Grohl. Näiden tietojen perusteella tulee ensimmäiseksi mieleen, että jokapaikanhöylä-Grohl on kutsuttu mukaan QOTSA:n albumille – sehän ei olisi suuri ihme, kun Grohl soitti rummut jo vuoden 2002 hittilevyyn Songs for the Deaf ja toimi yhtyeen väliaikaisena rumpalina vuosina 2012–13. Lisäksi Homme on ollut mukana useissa Grohlin projekteissa.

Tietenkin kuva saattaa liittyä johonkin Eagles of Death Metal -projektiin, kun nimenomaan Hughes sen tililleen latasi. Yksi varsin kiintoisia ajatus on, että Grohl ja Homme olisivat jälleen liikekannalla Them Crooked Vultures -superkokoonpanon kanssa. Tuossa triossahan oli mukana herrojen lisäksi myös Led Zeppelinin basisti John Paul Jones. Kokoonpanon ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa levy julkaistiin vuonna 2009 ja jatkoa on kyselty tasaisin väliajoin siitä alkaen. Katsotaan, mitä sieltä joskus julkistetaan.