Johan on Iron Maiden -basistilla suunnitelmat: Steve Harris leikittelee ajatuksella muuttaa talonsa Rautaneito-teemahotelliksi

Steve Harrisilla on muikeita suunnitelmia pitkään kauppaamalle talolleen.

Iron Maidenin Steve Harris on kaupannut Englannin Essexissä sijaitsevaa kahdeksan makuuhuoneen kartanoaan jo pitkän tovin, mutta ostajaa hulppealle asuinsijalle ei vain ole hinnanpudotuksista huolimatta ilmaantunut. Bassotaituri paljastaakin nyt ruotsalaisen Bandit Rock -radion haastattelussa, että mikäli alunperin 6.75 miljoonalla punnalla vuonna 2012 myytäväksi listatuille tiluksille ei ala pikkuhiljaa löytymään uusia omistajia, miehellä muhii jo muita suunnitelmia niiden hyötykäytölle.

– Olen tuskin koskaan siellä ja yritän itse asiassa myydä paikkaa, joten jos joku haluaa hieroa kauppoja… nyt kun sopiva sauma mainostaa kerran aukesi, mies vitsailee ja jatkaa: Ideaalitilanteessa haluaisin tehdä siitä putiikkihotellin ja uskoisin Maiden-fanien käyvän siellä. Minulla oli Portugalissa pieni Eddie’s Bar -niminen pubi, joka suljettiin jo muutama vuosi sitten. Ihmiset kuitenkin tulivat ympäri maailmaa käymään siellä, joten olisin taipuvainen ajattelemaan, että ehkä he tulisivat käymään myös talossakin.

Harris nostaa esiin senkin paikan houkuttelukyvyn puolesta puhuvan seikan, että kartanon seinien sisällä on tehty vuosien varrella varsin merkittävääkin Iron Maiden -historiaa.

– Äänitimme siellä joitain albumeita, kuten Fear of the Dark ja muutamna muunkin. Siellä on lisäksi muistoesineitä sun muuta vastaavaa. Joten… kuka tietää. Se olisi kiva suunnitelma. Putiikkihotelli, jossa voisin käydä itsekin, mikäs sen hienompaa! Se olisi minun kannaltani ideaalista, Harris päättää.

Haastattelun litteroinnista vastasi Planet Rock.