Johanna Kustannuksessa puhaltavat uudet tuulet – Label manager vaihtuu, visuaalinen ilme uudistuu

Mikko Kuoppalan seuraajaksi on nimitetty Minna Koivisto.
9.2.2021 13:35

Musiikkituottaja ja Universal Musicin A&R manager Minna Koivisto on nimitetty muun muassa Pyhimyksen, Paperi T:n, Olavi Uusivirran, Yonan, Teflon Brothers ja Kotiteollisuuden kotina tunnetun Johanna Kustannuksen uudeksi label manageriksi. Koivisto aloittaa pestissä Mikko ”Pyhimys” Kuoppalan seuraajana – Kuoppala itse jatkaa Universal Musicin Def Jam -levymerkin vetäjänä.

”Johanna on aina ollut artistiensa ja aikansa näköinen label, ja on inspiroivaa päästä tuomaan omaa osaamistani musiikintekijänä myös tälle puolelle musiikkialaa. Etsimme vahvaäänisiä, itse musiikkiaan luovia artisteja. Haluamme julkaista taiteellisesti korkeatasoista musiikkia, joka luo ympärilleen ilmiöitä ja puhuttaa ja koskettaa niin tässä ajassa kuin pitkällä tulevaisuudessakin”, kommentoi musiikkia muun muassa Vesalalle, Kaija Koolle ja Nelli Matulalle tehnyt Koivisto.

”Uskon, että Suomeen on rantautumassa uudenlaisen popin aalto. Jos Billie Eilish olisi suomalainen artisti, hän levyttäisi Johannalle.”

Koiviston nimityksen lisäksi Johannassa puhaltavat muutkin muutosten tuulet, sillä koko visuaalinen ilme on uudistunut. Uudesta ilmeestä ja verkkosivujen suunnittelusta vastaa Tero Ahonen. Lisäksi Johanna Kustannus aloittaa yhteistyön Radio Helsingin tuoretta taidetta esittelevän Ronjan Etkot -ohjelman kanssa.

Johannan kevät käynnistyy puolestaan uusien kiinnitysten Ursus Factoryn, Runon, Arpan ja Kyynelen julkaisuilla.

Lisää luettavaa