Jon Bon Jovi sanoo, että ei uskonut yhtyeen tunnetuimman hitin menestymismahdollisuuksiin – ”Olen vain iloinen, että nimeni on siinä”

31.1.2021 20:40

Bon Jovi -nokkamies Jon Bovi Jovi kertoo The Irish Timesin tuoreessa haastattelussa, ettei juuri uskonut yhtyeen Livin’ On A Prayer -jättihitin menestymismahdollisuuksiin. Vuoden 1986 Slippery When Wet -albumilta toisena singlenä irrotettu kappale on ilmestymisensä jälkeen muodostunut bändin luultavasti tunnetuimmaksi hitiksi.

”Se kappale, luoja sitä siunatkoon. Mutta kuka olisi arvannut?”, mies hämmästelee. ”Emme ainakaan me, sen voin kertoa. Se tehtiin päivänä, jolloin kenelläkään ei ollut mitään ideoita. Me vain keskustelimme, ja se syntyi siitä. Olen vain iloinen, että nimeni on siinä.”

Bon Jovi teki kappaleen yhdessä kitaristi Richie Samboran ja hittinikkari Desmond Childin kanssa.

”Muistan kävelleeni ulos huoneesta Richien kanssa ja sanoin, että ’Noh, se on ihan okei. Ehkä meidän pitäisi laittaa se elokuvan soundtrackille.’ Richie katsoi minua ja sanoi: ’Olet idiootti. Se on todella hyvä.’ ’En vain tiedä mihin se on menossa’, vastasin. Mutta siinä ei ollut siinä vaiheessa boom-boom-boom -bassolinjaa, joten se kuulosti enemmän The Clashilta.”

Kappaleen menestys on ollut melkoista, sillä sen alkuperäistä singlejulkaisua myytiin yksin Yhdysvalloissa 800 000 kappaletta, ja Youtubessa sen video on kellottanut tähän päivään mennessä yli 750 miljoona katselukertaa.

Lisää luettavaa