Jon Bon Jovi vaeltelee aavemaisen tyhjillä Manhattanin kaduilla – katso tuore musiikkivideo

26.8.2020 11:01

Bon Jovi julkaisee 2. lokakuuta uuden, ajankohtaisiin aiheisiin ja teemoihin pureutuvan 2020-albumin. Nyt levyltä löytyvälle Do What You Can -kappaleelle on tehty musiikkivideo, joka on kuvattu normaalisti vilkkailla ja ihmismassojen täyttämillä Manhattanin kaduilla, jotka nyt ammottavat tyhjyyttään. Videolla nähdään myös, miten tavalliset ihmiset viettävät arkeaan pandemian keskellä.

”Lähes tyhjillä Manhattanin kaduilla keskellä maailmanlaajuista kriisiä kuvattu video alleviivaa kappaleen tarinaa ja tiedän, että kadut näyttävät samoilta monissa muissakin paikoissa. Mutta on todella inspiroivaa nähdä, miten nämä arjen sankarit osoittavat suurta rohkeutta. Se antaa paljon toivoa, jota myös itse kappalekin sisältää”, Jon Bon Jovi kommentoi.

2020-levyllä Jon Bon Jovi ottaa aiempaa suoremmin kantaa moniin tapahtumiin kuten George Floydin kuolemaan, Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin sekä tietysti koronaan. Laulaja on kuvaillut levyä ”sosiaalisesti tiedostavaksi”.

”Vaikka nyt onkin vaalivuosi ja nimi 2020 voi kääntää huomion siihen, levy ei ole selvästi poliittinen. Sillä puhutaan muistakin teemoista, kuten maailman nykytilasta, elämästä, rakkaudesta ja menetyksistä”, Jon Bon Jovi tarkentaa.

”Olen historian silminnäkijä. Uskon, että artistin suurin lahja on kyky käyttää ääntään ja nostaa epäkohtia esiin.”

Lisää luettavaa