Jos olet ollut sitä mieltä, että maailmasta uupuu Metallican oma podcast, tilanne on nyt korjattu – ensimmäinen jakso kuultavissa

2.8.2023 21:37

Jos maailma on nykyisin jotakin pullollaan niin podcasteja. Monilla yhtyeilläkin on omansa, joko virallinen tai vähintään fanien niille omistama – usein useampikin. Nyt Metallica on hypännyt hypejunan kyytiin ja lanseerannut ikioman podcastin.

Metallica Report -nimistä podcastia isännöivät Metallican online-fanilehden päätoimittaja Steffan Chirazi sekä yhtyeen All Within My Hands -hyväntekeväisyys organisaation Renée Richardson. Ainakaan ensimmäisessä jaksossa ei kuulla Jamesia, Kirkiä, Larsia tai Robia. Nelikko ilmoittaa kuitenkin suunnittelevansa vierailevansa show’ssa jossain välissä.

”Olemme innoissamme voidessamme julkistaa Metallica Reportin, joka käynnistyy tänään! Uusi podcastimme tulee olemaan nopea ja viikoittainen. Tulette kuulemaan uutisia, päivityksiä, ekslusiivisia juttuja ja yllätyksiä päämajasta sekä muuta… Jokaisessa jaksossa Steffan and Renée pitävät teidän ajan tasalla Metallican päämajan kuulumisista sekä pysäkeiltä tien päältä M72-matkatessa kiertueen ympäri maailmaa. Ja olemme suunnitelleet vierailevamme podcastissa itsekin!”, yhtye tiedottaa.

Alla ensimmäinen jakso.

Lisää luettavaa