Josh Homme korjaa kurssiaan pahoinpitelykohussa – pyytää anteeksi ja myöntää käyttäytyneensä kuin ”täysi mulkku”

Queens of the Stone Agen johtaja Josh Homme pääsi kohun keskelle, kun eilen uutisoitiin, että Homme potkaisi lavan edustalla ollutta kuvaajaa kesken keikan. Homme julkaisi sosiaalisessa mediassa nopeasti pahoittelun, jossa hän väitti tapauksen olleen vahinko ja että hänen tarkoituksenaan oli vain potkia hetken hurmiossa lavan edustan valolaitteistoa.

Sekä pahoinpidelty kuvaaja että sosiaalisessa mediassa julkaistu keikkavideo kuitenkin kertovat muuta: Homme näyttää selvästi katsovan ensin kuvaajaa, ottavan sitten vauhtia ja potkaisevan tämän kameraa. Kamera sitten tömähti päin kuvaajan kasvoja, mikä tiesi naisparalle lääkärireissua.

Niinpä Homme yrittää uudelleen ja kertoo julkaisemallaan videolla yksiselitteisesti käyttäytyneensä kuin idiootti. Videosta uutisoi Blabbermouth.

”Potkaisin Queens of the Stone Agen keikalla erään valokuvaajan kameraa, joka osui sen takia kuvaajaa naamaan. Tämän valokuvaajan nimi on Chelsea Lauren. Haluan pyytää anteeksi Chelsea Laurenilta. Minulla ei ole tekosyitä sille, mitä tein. Käyttäydyin kuin täysi mulkku, ja olen todella pahoillani. Toivottavasti olet kunnossa”, Homme sanoo.

Homme antaa ymmärtää tietävänsä, että haaste saattaa olla tulossa.

”Minun täytynee vähän miettiä asioita. Rock’n’rollin pitäisi olla hieno asia. Sen pitäisi auttaa ihmisiä, ei satuttaa. Joten Chelsea Lauren, toivon sinun olevan kunnossa ja olen todella pahoillani. Ymmärrän, että sinun täytyy tehdä mitä nyt sitten teetkin. Haluan vain sinun tietävän, että olen pahoillani”, Homme sanoo.

Katso Facebookissa julkaistu video alapuolelta. Katsotaan, mitä tästä nyt sitten seuraa.