Joulu on taas: Twisted Sisterin Dee Snider julkaisee yhteisbiisin Tarja Turusen kanssa

13.8.2020 09:07

Kesä alkaa kääntyä kohti loppuaan ja illat pitenevät. Kohta alkavat katseet kääntyä joulua kohti – ja Dee Sniderilla on jo tarkat suunnitelmat jouluhommien varalle. Uutta levytystä pukkaa, ja vieläpä suomalaisittain huomionarvoisessa seurassa.

Snider nimittäin halusi levyttää oman versionsa itse kirjoittamastaan jolulaulusta God Bless Us Everyone. Aiemmin kappaleen on levyttänyt Celine Dion, mutta loppuvuodesta kuullaan säveltäjän oma tulkinta biisistä.

”Kirjoitin kappaleen lahjaksi vaimolleni vuosia sitten. En alun perin tehnyt sitä kaupalliseen käyttöön. Eikä oma äänialani sovi sen laulamiseen. Lyhyesti sanottina päätin joka tapauksessa tehdä siitä oman versioni, ja pyysin Tarjaa laulamaan sen duettona kanssani, koska siinä on joitain tosi korkeita osia”, Snider kertoi Behind the Vinyl -podcastissa. Haastattelusta uutisoi myös Blabbermouth.

”Dokkenista ja Foreignerista tuttu Jeff Pilson tuottaa sen. Viimeistelemme taustoja paraikaa ja alamme hoitaa lauluosuuksia. Se tulee ulos myöhemmin tänä vuonna.”

Kiintoisaa! Alapuolelta voi kuunnella sen Dionin version aiheesta, The Magic of Christmas Day (God Bless Us Everyone) on biisin koko nimi.

Lisää luettavaa