Joulukuussa Suomeen saapuva Max Cavalera muistelee sekopäisimpiä aikojaan – ”Join käsidesiä, koska muutakaan ei ollut saatavilla”

25.10.2016 18:21

Entiset Sepultura-muusikot Max ja veljensä Igor Cavalera saapuvat Suomeen joulukuussa Cavalera Conspiracyn kiertueella, jolla kuullaan Sepulturan vuonna 1996 julkaisema Roots-albumi kokonaisuudessaan. Nu metal -genreen vahvasti vaikuttanut levy jäi Maxin viimeiseksi Sepulturan riveissä ja tämä jatkoi Rootsin viitoittamalla tiellä Soulfly-yhtyeensä kanssa.

Tuoreessa Metal Hammer -lehden haastattelussa Max myöntää olevan ihme, että mies vielä keikkailee – tai on ylipäänsä elävien kirjoissa. Max sekoili nuorena paljon alkoholin ja huumeiden kanssa ja hän  kertoo joutuneensa ainakin kerran sairaalaan viinan ja kipulääkkeiden sekakäytöstä. Max myöntää olleensa välillä todella epätoivoinen saadakseen päänsä sekaisin.

– Jollain reissulla Euroopassa join käsidesiä, koska muutakaan ei ollut saatavilla. Halusin vain saada jotain kurkusta alas ja niinpä turvauduin desinfiointiaineeseen, Max sanoo. Onneksi miekkonen on kuitenkin jättänyt sekoilut jo kauas taakseen.

– Jossain vaiheessa havahduin siihen, että tällä menolla tapan vielä itseni. Mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Ilmeisesti Jumalalla oli varalleni muita suunnitelmia ja minun on tarkoitus pyöriä nurkissa vielä vähän pidempään.

Lisää luettavaa