Jouni Hynysen Maanalainen Armeija lähtee syksyllä kiertueelle – Keikoilla kuullaan myös uutta tuotantoa

Uutta musiikkia myös julkaistaan loppukesästä.
29.7.2021 12:07

Kotiteollisuus-nokkamies Jouni Hynysen sooloprojekti Maanalainen Armeija suuntaa ensimmäiselle kiertueelleen syksyllä. 3. syyskuuta Lappeenrannasta alkava Kappale kauheinta Suomea -kiertue kattaa kaikkiaan 12 keikkaa ympäri Suomen. Se toimii samalla tammikuussa 2020 ilmestyneen pitkäsoiton levunjulkaisukiertueena, jota on jouduttu sattuneesta syystä lykkäämään aina näihin nyt julkistettaviin päiviin saakka.

”En vieläkään voi uskoa, että nämä viimein toteutuvat. Rundi on nyt kaksi kertaa siirretty, joten vieläkin on tunne, että salama iskee orastavaan pälvikaljuuni näinä hetkinä. Silti: on hyvä, toivoa täynnä oleva fiilis. ’Viilinki on hyvä’, kuten Lappeenrannassa sanotaan”, Hynynen kommentoi.

Maanalaisen Armeijan kiertuekokoonpanoon kuuluvat Hynysen lisäksi Kaisu Kärri (laulu), Milka Ylänen (viulu, taustalaulu), Mosse Hynynen (rummut, taustalaulu), Roope Laasonen (basso), Santtu Hämäläinen (kitara) sekä Illi Broman (koskettimet). Keikoilla tullaan kuulemaan paitsi esikoislevyn kappaleita, myös uutta tuotantoa.

”Koko debyyttilevy vedetään läpi, samoin elo- ja syyskuussa julkaistavat neljä uutta biisiä. Eli setti on jäätävä. Keikoilta ei kukaan itkemättä poistu, sen voin luvata. Mistä syystä sitten itketään, sitä ei voi etukäteen tietää.”

Kappale kauheinta Suomea -kiertue etenee seuraavasti:

03.09. Lappeenranta, Nuijamies
04.09. Jyväskylä, Lutakko
08.09. Espoo, Sellosali
09.09. Kuopio, Ohjelmaravintola Maxim
10.09. Raahe, Raahesali
11.09. Oulu, Teatteri Rio
16.09. Tuusula, Krapin paja
17.09. Porvoo, Taidetehdas
18.09. Tampere, Olympia
22.09. Helsinki, Tavastia
24.09. Joensuu, Kerubi
30.09. Pieksämäki, Poleeni

Lisää luettavaa