Judas Priest -basistilta kysyttiin, voisiko bändi jatkaa ilman Tipton-Halford-Hill-kolmikkoa – vastaus saattaa yllättää

4.7.2018 13:32

Espanjalaiselle Metal Journalille haastattelun myöntäneeltä Judas Priest -basisti Ian Hilliltä tiedusteltiin, voisiko hän nähdä Priestin jonain päivänä kiertävän maailman turuja ja toreja ilman itseään, kitaristi Glenn Tiptonia ja laulaja Rob Halfordia. Miehen vastaus ei hivenen yllättäen ollut täysin moista mahdollisuutta tyrmäävä.

— Noh, tuollaisesta jutusta ei oikein voi tietää, ennen kuin se tapahtuu. Meidän täytyy odotella ja katsella mitä tuleman pitää. Se ei edes ole varsinaisesti kiinn meistä; se riippuu ennen kaikkea faneista ja siitä, hyväksyisivätkö he sitä vai eivät. Se riippuus siis heistä, ei meistä.

Hilliltä kysyttiin myös, jatkaako Parkinsonin tautiin sairastuneen Tiptonin tilalle astunut Andy Sneap Priestin riveissä vielä Firepower-kiertueen jälkeenkin.

— Saa nähdä. Andylla on tietenkin toinenkin ura levytuottajana. Turnee jatkuu joka tapauksessa ensi vuoden puolelle saakka, joten meillä on vielä paljon aikaa pohdiskella asiaa. Jää siis nähtäväksi, mikä tilanne on ensi vuonna.

Lisää luettavaa