Huonoja uutisia Judas Priestin ystäville: Glenn Tipton on vakavasti sairas – jättäytyy pois kiertueelta

Judas Priest tiedottaa Facebookissa todella ikäviä uutisia: yhtyeessä aina vuodesta 1974 saakka soittaneella kitaristilla Glenn Tiptonilla on diagnosoitu Parkinsonin tauti. Tipton on 70-vuotias.

Itse asiassa tauti havaittiin jo vuosikymmen sitten, mutta nyt se on edennyt siihen pisteeseen, että Tipton on päättänyt jättäytyä sivuun orkesterin kiertueelta. Karavaani kuitenkin kulkee tästä huolimatta, ja nimenomaan Tiptonin omasta vaatimuksesta.

”Juuri nyt Glenn pystyy soittamaaan joitain vähemmän vaikeita Priest-kappaleita, mutta hänen tautinsa etenemisen vuoksi hän jättäytyy sivuun kiertueelta. Metallisielulleen uskollisesti Glenn on kuitenkin pyytänyt Andy Sneapia pitämään lavalla lipun korkealla hänen puolestaan”, tiedotteessa lukee.

Sneap on yksi Judas Priestin tulevan Firepower-albumin tuottajista. Tipton lähettää faneille myös terveisiä, ettei ole eroamassa bändistä kokonaan.

”Haluan kaikkien tietävän, että minusta on ehdottoman tärkeää, että Judas Priestin kiertue jatkuu ja etten ole poistumassa yhtyeestä. Roolini siinä yksinkertaisesti muuttuu”, Tiptop kirjoittaa.

Lue bändin koko tiedote alempaa. Suomessa Priestin voi nähdä kesäkuussa Hyvinkään Rockfestissä. Kaikkea hyvää vain Mr. Tiptonille sinne jonnekin, kyllähän tällaiset tiedot vakavaksi vetävät.