Judas Priest esiintyi kitaristi K. K. Downingin kanssa ensimmäistä kertaa 13 vuoteen – katso tästä

Judas Priest yhdisti voimansa entisen kitaristinsa K.K. Downingin ja entisen rumpalinsa Les Binksin kanssa eilen illalla Los Angelesissa järjestetyssä Rock and Roll Hall of Fame -gaalassa.

Heavy metal -pioneeri nimitettiin rockin kunniagalleriaan Musical Excellence -lipun alla. Eminem, Dolly Parton, Duran Duran, Eurythmics, Pat Benatar, Lionel Richie ja Carly Simon saivat nimensä kirjoihin esiintyjien kategoriassa.

Priestin esityslistalla tilaisuudessa oli kolme kappaletta: You’ve Got Another Thing Comin’, Breaking The Law ja Living After Midnight. Kyseessä oli Downingin ensimmäinen keikka yhtyeen riveissä 13 vuoteen. Binksin kohdalla tässä välissä oli ehtinyt vierähtää 43 vuotta. Lisäksi esitys oli Priestin ensimmäinen kolmen kitaristin ja kahden rumpalin voimin.

Yhtyeen nimitti Hall Of Fameen Alice Cooper, joka sanoi Judas Priestin ”määritelleen heavy metalina tuntemamme soundin, ja heidän soundistaan ei voi erehtyä. Ja mitä sitä voi edes sanoa Rob Halfordin äänestä? Koskaan huudot yhtä kattaneet laajaa äänialaa. Onko olemassa yhtään tunnetta jota hän ei kykenisi ilmaisemaan?”

Katso esitys alta.