Judas Priest -keulakuva avautuu väleistään yhtyeen ex-kitaristi K. K. Downingiin – ”Emme ole puhuneet pitkään, pitkään aikaan”

Judas Priest -keulakuva Rob Halford kertoo, ettei ole ollut puheväleissä entisen Priest-kitaristi K.K. Downingin kanssa pitkään aikaan.

Vuonna 2011 yhtyeestä lähtenyt Downing korvattiin Richie Faulknerilla, eivätkä leirien välit ole sittemmin olleet erityisen lämpimät.

Detroitilaisen WRIF-radiokanavan Meltdown-ohjelmassa juuri ilmestyneen Confess-elämäkertansa tiimoilta vierailleelta Halfordilta kysyttiinkin, milloin hän on viimeksi jutustellut entisen soittokumppaninsa kanssa.

”En muista. Siitä on pitkä, pitkä aika”, Halford vastaa. ”Siitä on varmaankin yhtä kauan, kuin mitä minä olin muinoin poissa Priestin vahvuudesta. Meillä on kyllä epäilemättä kommunikointiyhteys musiikin välityksellä, sillä me kaikki kuuntelemme Priestiä käytännössä joka päivä. Mutta siitä on vierähtänyt tovi — muutama vuosi nyt ainakin.”

Viime vuonna Halford kommentoi Downingin paluumahdollisuuksia toteamalla, ”Se mitä tapahtuu, tapahtuu.” Basisti Ian Hill on puolestaan kommentoinut, että Downingin paluun suhteen ei ole olemassa minkäänlaisia suunnitelmia.