Judas Priest -kitaristi harmittelee yhtyeen ja ex-kitaristi K. K. Downingin välejä – ”Se on paskamainen tilanne”

13.2.2022 13:20

Viime vuonna vakavan sairaskohtauksen keikalla saanut Judas Priest -kitaristi Richie Faulkner palailee hiljalleen julkisuuteen.

In The Trenches With Ryan Roxie -podcastin haastattelussa hiljattain vierailleelta mieheltä tiedusteltiin, onko hän ollut yhteyksissä Priestissä alunperin korvaamaansa K. K. Downingiin. Downinghan on tunnetusti eronsa jälkeen esittänyt vähemmän entisiä yhtyetovereitaan mairittelevia kommentteja julkisuudessa.

”Ne kerrat kun olen ollut häneen [yhteydessä] — tarkoitan suoraan Twitterin tai minkä tahansa välityksellä — ovat olleet positiivisia. Siellä oli yksi… Hän sanoi jotain palkkiorakenteestani, joka oli… se oli outoa. Eikä se pitänyt paikkaansa, mikä oli jokseenkin tajunnanräjäyttävää.”

Faulkner kommentoi myös Downingin tyytymättömyyttä siihen, ettei häntä kutsuttu mukaan kun kitaristi Glenn Tipton joutui jättämään aktiivisen keikkailun Parkinsonin taudin takia.

”Koko tilanne hänen ja bändin välillä viimeiset 10 vuotta on ollut täysin tarpeeton”, Faulkner kommentoi. ”Se on ollut paskamaista. Enkä tiedä miksi. Minun mielestäni, jos nyt jätetään musiikki tästä ulkopuolelle, heidän pitäisi ehkä ottaa luuri käteen, jutella ja käydä keskenään kaljalla. Unohdetaan musiikki hetkeksi ja ollaan vain kavereita. Ja sitten mitä ikinä tapahtuukaan, tapahtuu. He olivat kavereita 40 vuotta. He pitkälti elivät yhdessä 40 vuotta — neljä vuosikymmentä.”

”Toivon että tilanne olisi toisenlainen”, Faulkner lisää. ”Noita kaikkia outoja juttuja viimeisen 10 vuoden ajalta ei olisi tarvinnut tapahtua. Jos he olisivat eronneet hyvässä yhteishengessä tilanne saattaisi olla nyt toinen. Mutta valitettavasti niin ei käynyt.”

Faulkner sanoo toivovansa osapuolten vielä jonakin päivänä sopivan erimielisyytensä mikäli he lopulta päätyvät yhdessä Rock And Roll Hall Of Fameen.

Lisää luettavaa