Judas Priest -kitaristi kertoo käyneensä jo toisessa sydänoperaatiossa – ”Tunnen oloni hyväksi ja vahvaksi”

28.9.2022 21:36

Judas Priest -kitaristi Richie Faulkner koki kovia viime vuoden Louder Than Life Festival -tapahtumassa Louisvillessä. Yhtyeen festivaaleilla soittaman setin lopussa muusikon aortta repesi ja mies kiidätettiin sairaalaan avosydänleikkaukseen. Toipuminen hurjasta tilanteesta on sujunut muutoin hyvin, mutta Faulkner tiedottaa joutuneensa käymään hiljattain toisessa leikkausoperaatiossa.

”Ihan hullua, miten yhtenä hetkenä sitä kuuntelee yleisön laulavan War Pigsiä — kaikki on hyvin ja näennäisen normaalisti — ja seuraavaksi käykin ilmi, että se oli melkein viimeinen kerta kun kuulee koko biisiä”, Faulkner kirjoittaa Facebookissa. ”Tietämättäni pinnan alla kyti jotain, joka oli kirjaimellisesti räjähdysherkässä tilassa.”

”Olen onnekas ja kiitollinen, että olen täällä vuotta myöhemmin kirjoittamassa tätä viestiä”, kitaristi jatkaa. ”Kotona, sairaaloissa ja tietenkin kaikilta teiltä saamani tuki ollut korvaamatonta ja kiitän siitä kaikkia.”

”En vielä täysin selvillä vesillä”, Faulkner lisää. ”Juuri ennen kuin lähdimme kiertämään Eurooppaa, kuvaukset paljastivat vuotavan reiän synteettisen stentin ja oman aorttani välissä. Vuodosta tihkuva veri muodosti 8cm pussin sydämeni ympärille.”

Kitaristi kertoo saaneensa lääkäreiltään hyväksynnän Euroopan kiertueelle, mutta joutui heti retkeltä palattuaan toiseen avosydänleikkaukseen.

”Kolme päivää Belgiassa soittamamme keikan jälkeen he poistivat pussin ja korjasivat vuodon”, Faulkner selvittää. ”Toisesta avosydänleikkauksesta on nyt kuusi viikkoa ja tunnen oloni hyväksi ja vahvaksi.”

Toivotaan, että sydänongelmat olivat miehen osalta tässä.

 

Lisää luettavaa