Judas Priestin keikalla koettiin herkkä hetki, kun syrjään vetäytynyt Glenn Tipton palasi hetkeksi bändin riveihin – katso video

21.3.2018 11:34

Tämä on varmaan kirvoittanut liikutuksen tuntemuksia sekä lavalla että yleisössä: Parkinsonin taudin vuoksi Judas Priestin keikkakokoonpanosta pois jättäytynyt kitaristi Glenn Tipton palasi hetkeksi bändin riveihin New Jerseyn Newarkissa Prudential Center -areenalla 19. maaliskuuta. Tipton esitti bändin kera Metal Gods–Breaking the Law–Living After Midnight -potpurin, ja tilanne tallentui luonnollisesti myös yleisön vastaanottimiin. Katso videota keikasta yläpuolelta.

Priestin tuore albumijulkaisu Firepower on otettu maailmalla suotuisasti vastaan. Myös Soundissa levylle irtosi neljä tähteä: ”Firepowerista on vaikea löytää huonoa sanottavaa. Sen ainoa miinus on oikeastaan lievä ylipituus. Kiekolta olisi voinut tiputtaa yhden keskivertorallin pois ja paikoin trimmata lisää löysää pois, niin timantista olisi tullut näin hiottua entistäkin komeampi”, kirjoitti Vesa Siltanen arviossaan. Suomeen Judas Priest saapuu 7. kesäkuuta, kun orkesteri konsertoi Hyvinkään Rockfestissä. Soundi on tapahtuman yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa