K. K. Downing sanoo, ettei enää koskaan tule esiintymään Judas Priestin riveissä – ”Annoin heille viimeisen mahdollisuuden”

3.9.2023 15:58

Entinen Judas Priest -kitaristi K. K. Downing jutusteli hiljattain Metal Hammerin haastattelussa suhteestaan heavy metalin legendayhtyeeseen. KK’s Priest -bändiä nykyisin kipparoiva kitaristi esiintyi Priestin riveissä edellisen kerran Rock And Roll Hall Of Fame -gaalassa vuonna 2022.

”En”, Downing vastaa kysymykseen, voisiko hän vielä nousta lavalle entisten kumppaneidensa kanssa. ”Ennen kuin aloitin KK’s Priestin kysyin heiltä, voisivatko he harkita minua omalle paikalleni, sillä yhdessä vaiheessa he ilmoittivat jatkavansa nelimiehisenä. Odotin pääseväni takaisin bändiin pestin auetessa, tai että minua edes kysyttäisiin siihen. Mutta Glenn [Tipton] ja Ian [Hill] kirjoittivat lakimiestensä välityksellä ja sanoivat suoraan ei, missä ei ollut mitään järkeä, sillä minä olin bändissä ensin. Rob [Halford] lähti 11 vuodeksi, joten millä oikeudella hän voi sanoa, että ’en harkitse ottavani sinua takaisin’ – näyttelin oleellista osaa hänen paluussaan bändiin! Glenn ei ollut kiinnostunut ottamaan Robia takaisin vaan halusi pitää Ripperin [Tim Owens].”

”Mutta minä annoin heille vielä viimeisen mahdollisuuden ja kysyin: ’Oletteko ihan varmoja? Saatatte jonain päivän vielä katua sitä.’ Toivotaan etteivät he joudu katumaan päätöstään”, Downing päättää.

Lisää luettavaa