Kaaosta ja sekasortoa pölyiseen festaritelttaan – Moon Shot julkaisi uuden singlen, debyyttilevyn julkaisupäivä varmistui

Agony Walk on kitaristi Jussi Ylikosken henkilökohtainen manifesti.
18.6.2021 09:00

Lapkon, Disco Ensemblen ja Children of Bodomin jäsenistä koostuva Moon Shot on julkaissut uuden biisinäytteen syksyllä ilmestyvältä esikoispitkäsoitoltaan. Tuore näyte kantaa nimeä Agony Walk ja se on ensimmäinen kappale, jota nelikko on soittanut yhdessä bändinä.

”Muistan vieläkin kuuman huoneen ja sen latautuneen jännityksen, kun ensitahdit kappaleesta jyrähtivät käyntiin. En uskalla edes miettiä millainen mayhem pölyisessä festariteltassa voi syntyä tän biisin kertsin aikana”, toteaa laulaja Ville Malja.

”Biisi on nopea ja iskevä post-hardcore biisi, jossa on mukana vahvoja melodisia elementtejä. Mieltymykseni tällaisiin elementteihin on printattu tiukasti kiinni mun dna:han. Agony Walk on henkilökohtainen manifesti, josta heijastuu hyvin mun musiikillinen kasvatus ja artistiuden juuret. Tällaisen biisin kirjoittaminen ja esittäminen saa aina vereni liikkeelle”, lisää kitaristi Jussi Ylikoski.

Confession-pitkäsoitto näkee päivänvalon 22. lokakuuta. Ylikosken mukaan on todella hieno tunne, kun esikoislevylle on vihdoin saatu lyötyä julkaisupäivä lukkoon.

”Levy sisältää 13 biisiä, jotka on luotu ja hiottu tarkkaan pala kerrallaan kovalla työllä. Mulle tärkeintä on ollut pyrkiä tekemään tätä levyä ennen kaikkea itselleni avoimin kortein. Näin oma inspiraatio ja merkitys tätä työtä kohtaa säilyy parhaiten puhtaana. Ja kun se säilyy, kaikki muu on toissijaista.”

Moon Shot nähdään myös vihdoin livenä kun yhtye esiintyy kesällä perjantaina 30.7. Oulun Qstockissa ja lauantaina 31.7. Porisperessä.

Lisää luettavaa