Lapko-, Disco Ensemble- ja Children of Bodom-taustainen Moon Shot julkaisi uuden singlen – Näyttävä video katsottavissa

Kappale esittelee myöhemmin loppuvuodesta ilmestyvää esikoisalbumia.

Moon Shot on tänään julkaissut uuden, kolmannen singlejulkaisunsa Confession. Rokkaavalle palalle on tehty myös visuaalisesti komea video, jonka ohjauksesta vastaa Sami Joensuu. Katso tyylikäs video tuosta yltä.

Confession on biisinä kuin audiomuotoinen ying-yang. Meissä kaikissa on klassisesti valoisaa ja pimeää ainetta, ja on terveellistä hyväksyä nämä kummatkin puolet. Ei olla liiaksi hyvien puolella tai oikeamielinen, mutta ei täysi sikakaan. Confession on kappale, jota ei tehdä joka päivä. Se on kuin lahja. Kaunista meteliä, joka syntyy, kun planeetat ovat oikeassa asennossa”, laulaja Ville Malja kommentoi.

Moon Shot on vuosi sitten toimintansa aloittanut yhtye, jonka muodostavat laulaja Ville Malja (Lapko), kitaristi Jussi Ylikoski ja rumpali Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä basisti Henkka Seppälä (Children of Bodom). Ensimmäinen single Big Bang ilmestyi marraskuussa 2020, toinen single Blood Looks Cool näki päivänvalon viime tammikuussa. Debyyttipitkäsoitto näkee päivänvalon myöhemmin syksyllä.