”Kaikkemme teimme, mutta valitettavasti aika loppui kesken” – Apulannan ja Haloo Helsingin stadionkeikat siirtyvät

"Nyt pitää vain jaksaa odottaa tämä viimeinen pätkä, niin kyllä tästä vielä juhlimaan päästään!" kommentoi Toni Wirtanen.
17.6.2021 13:26

Apulannan sekä Haloo Helsingin tälle kesälle kaavaillut konsertit Helsingin Olympiastadionilla on päätetty parantuneesta koronatilanteesta huolimatta siirtää ensi vuoteen. Apulanta viettää 31-vuotisjuhliaan stadionilla 2.7.2022 ja Haloo Helsinki! nousee stadionin lavalle puolestaan 18.6.2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös ensi vuoden keikkapäiville.

”Maailma on avautumassa, mutta juuri nyt tilanne ei kuitenkaan ole tarpeeksi hyvä meille. Kaikkemme teimme, mutta valitettavasti aika loppui kesken. Olemme tehneet älyttömän määrän työtä keikan eteen. Kuukausitolkulla ideointia, suunnittelua ja valmisteluja. Inspiraatiota, innostusta ja tekemistä. Nyt kuitenkin käännämme katseet tulevaan! Voimme nimittäin luvata, että ensi vuonna tulee hienoa! Sen me ansaitsemme, ja ennen kaikkea sen ansaitsevat meidän fanit, joiden kanssa tämä matka ollaan kuljettu. Nyt pitää vain jaksaa odottaa tämä viimeinen pätkä, niin kyllä tästä vielä juhlimaan päästään!” kommentoi Toni Wirtanen Apulanta-yhtyeestä.

”Olemme treenanneet ja suunnitelleet bändimme uran suurinta show’ta useita kuukausia. Mutta ei lannistuta tästä, eikä menetetä uskoa, vaan kohdistetaan katseet tulevaisuuteen. Lupaamme tarjota teille kesällä 2022 entistä nälkäisemmän ja energisemmän Haloon! Suuria tunteita, yhteislaulua ja ennen kaikkea yhdessäoloa, kirkkaan valomeren loisteessa Helsingin taivaan alla. Sen takaamme, että illasta tulee ikimuistoinen! Tässä kohtaa oli kuitenkin pakko ottaa realiteetit huomioon, koska show’n teknisten valmistelujen tuotantoaikataulut muodostuivat liian tiukoiksi vallitsevassa maailmantilanteessa. Aika yksinkertaisesti loppui kesken. Mutta onneksi valoa siintää tunnelin päässä, ja hetki kun maltetaan vielä, niin voimme taas nauttia yhdessäolosta. Näin uskomme!” kommentoidaan puolestaan Haloo Helsinki! -leiristä.

Lisää luettavaa