Kajalkynä valmiiksi! Synkistelyrockin jättiläinen The Cure saapuu Helsinkiin

Lokakuisena perjantaina rakastutaan.

Kuva: Andy Vella

20 vuotta on pitkä aika. Niin kauan on kulunut The Curen edellisestä Suomen-vierailusta Provinssirockissa 1996, mutta ensi syksynä taas aika kaivaa kajalit esiin. The Cure esiintyy Helsingin Hartwall-areenalla perjantaina 7.10.2016. Keikan avaa vuosi skotlantilainen The Twilight Sad, joka on jo sinällään useamman ilonhuudon arvoinen vieras! Hieno ilta tulossa.

1970-luvun puolivälistä saakka tummasävyistä goottirockia soittanut brittiläinen The Cure on tunnettu pörrötukkaisen Robert Smithin naukuvalla äänellään esittämistä hiteistä, kuten Just Like Heaven, Boys Don’t Cry, The Lovecats, Close To Me sekä etenkin Friday I’m In Love – ja kas kummaa, Helsingin-keikkahan sattuu sopivasti perjantaille!

Bändi on luvannut sisällyttää settiinsä hittien lisäksi myös harvinaisuuksia sekä julkaisemattomia biisejä. Bändin nykykokoonpanoo kuuluvat laulaja-kitaristi Robert Smithin lisäksi Simon Gallup (basso), Jason Cooper (rummut), Roger O’Donnell (koskettimet) ja Reeves Gabrels (kitara). Gallup on roikkunut mukana 1970-luvun lopulta,

The Cure – The Cure Tour 2016
+ The Twilight Sad
Pe 7.10.2016
Hartwall Arena, Helsinki

LIPUT: Myyntiin ma 30.11. klo 9 Lippupisteessä (alk. 69,50€).
Keikan Facebook-tapahtuma löytyy täältä.