Kävipä kerran niin, että Ozzy Osbourne onnistui vahingossa huumaamaan kotonaan vierailleen kirkkoherran

Imago Stock / AOP

Ozzy Osbourne muisteli hiljattain GQ:lle, kuinka hänen kämpillään käväissyt kirkkoherra näki harhoja kolme päivää visiittinsä jälkeen.

Tapaus juontaa juurensa aikoihin, jolloin Ozzy asui silloisen Thelma-vaimonsa kanssa maaseudulla Englannissa. Kaikki alkoi, kun Ozzy lähti käväisemään pubissa ja palasi kotiinsa ”muutamaa päivää” myöhemmin.

”Olin ostanut hasista ja tein sen avulla kakun”, Ozzy muistelee. ”Laitoin sen vuokaan ennen kuin lähdin pubiin ja sanoin ex-vaimolleni, että ’Älä anna kenenkään syödä tätä vitun kakkua. Se olisi huono homma.'”

”Palasin kotiin muutamaa päivää myöhemmin ja hämmästyin”, Ozzy jatkaa. ”Kirkkoherra oli kämpillämme ja joi teetä kakun kanssa keittiössä. Minulla ei ollut ajokorttia, mutta hän oli lysähtänyt keittiööni, joten minun täytyi vetää hänet hiuksista ulos, työntää hänet autoonsa, ajaa mies kotiovelleen ja palata jalkaisin takaisin.”

Ozzy kertoo huolestuneensa toden teolla, kun kirkkoherraa ei ollut näykynyt kahteen viikkoon tapauksen jälkeen.

”Ajattelin, että olin tappanut hänet”, Ozzy sanoo. ”Sitten näin hänet pubissa eräänä sunnuntaiaamuna, ja hän sanoi: ’Taisin saada teillä pahan flunssan. Näin harhoja kolme päivää ja jouduin jättämään työt väliin.’ Olin huojentunut nähdessäni hänet. ’Vittu soikoon, hän elää!’ Se oli kuitenkin iso klöntti hasista.”

Mutta mitä kummaa kirkkoherra ylipäätään teki Pimeyden prinssin residenssissä?

”Kun muutat maalle, he yrittävät saada sinut mukaan seurakuntaan ja toivottaa sinut tervetulleeksi yhteisöön. He kutsuvat sinut juttusille nähdäkseen, että jos sinulla olisi jotain tunnustettavaa”, Ozzy selvittää. ”Mikäli olisin tarttunut tarjoukseen, olisin siellä edelleenkin tunnustamassa kaikkia syntejäni!”

Samalla on syytä mainita, että Ozzy pokkasi GQ:n Man Of The Year Lifetime Achievement Award -palkinnon. Onnea vain sinne jonnekin!