Keikalla sekoillut Abbath kirjautui päihdeklinikalle: ”On aika taistella tätä demonia vastaan”

AOP

Immortalista soolouralle lähteneellä Olve ”Abbath” Eikemolla alkoi mopo keulia Etelä-Amerikan-kiertueella. Abbath yhtyeineen nousi viime viikolla otsikoihin, kun Argentiinasta alkoi levitä tietoja, miten Abbath oli lopettanut keikkansa kesken vain muutaman kappaleen jälkeen.

Paikan päällä tallennetuissa videoklipeissä näkyi, miten black metal -muusikko yritti huonolla menestyksellä saada Count the Dead -biisiä käyntiin, kunnes hetken kuluttua mies riisui kitaransa ja hyppäsi yleisön sekaan. Toisen, yhtä onnettomasti kulkeneen kappaleen jälkeen Abbath poistui lavalta eikä enää palannut. Pian julkistettiin, että muut keikat Etelä-Amerikassa on peruttu.

Eilen Abbath julkaisi Facebook-sivullaan viestin, jossa hän kertoo tarttuneensa härkää sarvista ja kirjautuneensa päihdehoitoon. Mies vannoo palaavansa kuvioihin ”raittiina ja entistä vahvempana”.

”Ei ole mikään salaisuus, että olen kärsinyt elämässäni addiktiosta. Olen nyt ymmärtänyt, että on aika taistella tätä demonia vastaan. Olen sitoutunut kuntoutusohjelmaan, joka auttaa minua raitistumaan kerta kaikkiaan. Olen motivoituneempi kuin koskaan voittamaan tämän kamppailun”, Abbath kirjoittaa.

”Eurooppa ja Yhdysvallat, olkaa varoitetut: vainoamme teitä ukkosmyrskyn lailla ensi vuonna. Mikään ei pidättele meitä.”

Lue koko päivitys alempaa. Voimia Abbathille koettelemukseen!