Artisti: Abbath

On taas se aika vuodesta, kun Abbath juoksee metsässä isokokoisen kirveen kanssa

Maineikkaasta Immortalista omille teilleen lähtenyt Abbath esittelee jälleen uutta musiikkia. Norjan mörökölli julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa vuonna 2016, ja 5. heinäkuuta on tulossa toinen levy Outstrider. Tulevalta tuotokselta tarjoillaan nyt ensimmäinen biisilohkaisu, ja sen perusteella Mr. Abbath Doom Occulta alias Olve Eikemo on hyvässä vedossa.

Lukijat ovat puhuneet! He ovat vuoden 2016 tulokkaat

Parhaat festivaalit sekä kotimaiset ja ulkomaiset albumit on jo paljastettu, joten nyt on aika selvittää, että mitkä tulokkaat tekivät vaikutuksen Soundin lukijoihin vuonna 2016. Ainakin se on selvää, että musiikkimakuja on hyvin monenlaisia, joten tuloksista löytyy erittäin monipuolinen valikoima kiinnostavia artisteja.
KOTIMAINEN TULOKAS
Potin korjasivat hittilistoiltakin tutut nuoret naislahjakkuudet. Kokonaisuudessaan lista on riemastuttava sekoitus eri genrejä, mainstreamia ja undergroundia. Soundin tulokkaaksi valittu Litku Klemetti on ilahduttavasti…

Kokoonpanomuutosten runtelema black metal -legenda Immortal kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan

Suuri ja mahtava Immortal joutui vuonna 2015 totisen paikan eteen, kun kitaristi-laulaja Abbath ilmoitti lähtevänsä bändistä. Ero ei ollut mikään superyllätys, olihan yhtyeen edellisestä julkaisusta ehtinyt kulua jo kuusi vuotta, mutta se jätti bändin tulevaisuuden epävarmaksi. Abbath on jo ehtinyt julkaista nimikkoprojektinsa kanssa uuden levynkin, mutta Immortaliin jääneet Demonaz ja Horgh ovat tyytyneet vakuuttelemaan, että uutta musiikkia tulee kyllä ennen pitkää.