Keikkakesä 2021 kuumenee: Apulanta järjestää jättibakkanaalit Olympiastadionilla

Sam Jamsen

Nytpä tärähti viikko käyntiin muhkealla keikkauutisella. Apulanta viettää ensi vuonna kolmekymppisiään, ja merkkipaalua juhlistetaan yhtyeen uran suurimmalla konsertilla. Yhtye ottaa 21. elokuuta haltuunsa Helsingin Olympiastadionin, ja iltaman nimeksi on asetettu synttäriteeman mukaisesti A30.

”Onhan nää stadionjuhlat suuruudenhulluudessaan ihan älytön ajatus, mutta kerranhan sitä vaan bändi täyttää 30! Tässä on ollut tämmöistä valotonta aikaa jo turhan kauan, niin kelattiin, että nyt on aika nostaa soihtu korkealle ja valaista tietä. A30:llä me halutaan olla pystyttämässä kirkasta majakkaa, jota kohti voidaan yhdessä kulkea. Me kaikki ansaitaan kunnon juhlat!” kommentoi Toni Wirtanen tiedotteessa.

Siinä Wirtanen on kyllä oikeassa, että tällaisia suuren mittakaavan keikkauutisia tarvitaan kaiken koronakurjuuden keskelle. Katse siis kohti ensi kesää ja luotetaan siihen, että silloin nähdään enemmänkin elävän musiikin ilotulituksia!

Apulannan stadionkeikan pääsyliput maksavat sopivasti 30,30 euroa. Ennakkomyynnistä vastaa Lippupiste, ja myynti alkaa 30. syyskuuta. Konsertti on ikärajaton lukuun ottamatta anniskelukatsomoa, permannon suositusikäraja on 12 vuotta.