Keikkauutisia: mm. Korn, Jalometalli ja Sauna Open

28.4.2011 20:16

Amerikkalaisen metalliyhtye Kornin keikka on siirtynyt Kaapelitehtaalta 1200 asiasta vetävään The Circukseen. Molemmat sijaitsevat Helsingissä ja keikka tapahtuu 20. kesäkuuta. Oi niitä aikoja, jolloin Korn esiintyi noin kymmenen kertaa suuremmalla Hartwall Areenalla...

Amerikkalaisen metalliyhtye Kornin keikka on siirtynyt Kaapelitehtaalta 1200 asiasta vetävään The Circukseen. Molemmat sijaitsevat Helsingissä ja keikka tapahtuu 20. kesäkuuta. Oi niitä aikoja, jolloin Korn esiintyi noin kymmenen kertaa suuremmalla Hartwall Areenalla…

Oulun Teatrialla elokuun puolivälissä soiva Jalometalli on kiinnittänyt kotimaisia yhtyeitä. Mukaan ovat liittyneet Oz, Evil-Lÿn, Vorum ja Flame. Aikaisemmat kiinnitykset tutkittavissa täällä.

Tampereen Sauna Open Air Metal Festival on puolestaan ilmoittanut jatkoklubien ohjelman. Yo-talolla ja Jack The Roosterissa rymyävät muun muassa Bloodred Hourglass, Deathchain, Dreamtale, MyGrain, Kill The Romance ja Kiuas. Ohjelma täällä ja täällä.

Amerikkalaiset garagerock-yhtyeet Black Lips ja Dum Dum Girls soittavat puolestaan Helsingin Nosturissa 12.7. ja Turun Klubilla 13.7.

Lisää luettavaa