Keikkauutisia: Satyricon, Airbourne ja muita

5.7.2013 09:06

Norjalaisyhtye Satyricon saapuu Suomeen syksyllä ilmestyvän uuden albuminsa kiertueella. Maineikas metalliorkesteri marssii Helsingin The Circuksessa tiistaina 17. joulukuuta ja Tampereen Klubilla keskiviikkona 18. joulukuuta.

Australialainen Airbourne taas maisemiin Rock The Beach -esiintymisen jälkeen. Railakas rockrykmentti soittaa Black Dog Barking -maailmankiertueellaan Helsingin The Circuksessa perjantaina 1. marraskuuta ja Tampere-talossa seuraavana iltana. Airbournen kiertueen avausakteina esiintyvät brittiläinen Black Spiders ja ruotsalainen Corroded.

Muse taas soittaa Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 27. heinäkuuta ja brittiyhtyeelle on nyt kiinnitetty kaksi avausaktia, kun tanskalainen Mew ja suomalainen French Films saavat kunnian toimia illan esisoittajina.

5.-7. heinäkuuta juhlittavan Ruisrockin suhteen on puolestaan tapahtunut ohjelmanmuutos, sillä suomalaiset sukujuuret omaava ruotsalaisyhtye Icona Pop on perunut keikkansa ”odottamattomien aikataulusyiden vuoksi”. Yhtyeen tilalla esiintyy brittiläinen Little Boots.

Lisää luettavaa