Keikkavieraita: Blaze Bayley/Paul Di’Anno, Sun Araw, Lissie ja No Age

16.8.2013 14:21

Brittikonkari Iron Maidenin riveissä laulaneet Blaze Bayley ja Paul Di’Anno saapuvat Suomeen. Kaksikko esittää Maiden-biisejä (yllätys!) Helsingin Tavastialla torstaina 14. marraskuuta. Syysrundi on samalla osa Paul Di’Annon jäähyväisiä, sillä taiteilija on ilmoittanut päättävänsä uransa kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Di’Anno toimi aikoinaan laulajana albumeilla Iron Maiden (1980) ja Killers (1981). Bayley taas paikkasi soolouralle lähtenyttä Bruce Dickinsonia levyillä The X Factor ja Virtual XI.

Viime kesän Flow-festivaalillakin esiintynyt amerikkalainen Sun Araw saapuu kulmille vähän aikaisemmin ja psykedeliaa onkin tarjolla Helsingin Kuudennella linjalla jo torstaina 29. elokuuta.

Ilosaarirockissa vakuuttanut amerikkalaisartisti Lissie taas esiintyy Helsingin The Circuksessa tiistaina 12. marraskuuta. Tuleva kiertue promotoi lokakuussa ilmestyvää Back To Forever -levyä.

Ja kun amerikkalaisten kanssa nyt päästiin vauhtiin, niin kerrotaan myös No Agen vierailusta. ”Punkin, popin ja noisen” risteytykseen luottava parivaljakko kipuaa Helsingin Tavastian lavalle tiistaina 29. lokakuuta. 

Lisää luettavaa