Kesän suurin rock-konsertti lähestyy – Tästä viime hetken vinkkipaketti Metallican-keikalle lähtijöille

Hämeenlinnaan saapuu 55 000 raskaan musiikin ystävää 16. heinäkuuta.
3.7.2019 09:17

Metallican odotettu jättikonsertti Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa häämöttää jo parin viikon päässä. Kesän suurimpiin konsertteihin lukeutuva tapahtuma kerää 16. heinäkuuta yhteen huikeat 55 000 silmä- ja korvaparia, joten pelipaikoille kannattaa suunnata hyvin valmistautuneena.

Kerroimme hiljattain tarkempia tietoja tapahtuman liikennejärjestelyistä ja nyt järjestäjä Live Nation on julkaissut päivitetyn infopaketin muista käytännön järjestelyistä. Portit konserttialueelle avataan kello 15, jolloin aukeavat myös ravintolat ja muut myyntipisteet. Ensimmäinen lämmittelijä Bokassa aloittaa noin kello 18:45, Ghost noin 19:45 ja pääesiintyjä Metallica kipuaa lauteille arviolta kello 21:15. Konsertin arvioitu päättymisaika on noin keskiyön aikaan.

Konserttialueelle on Hämeenlinnan rautatieasemalta matkaa noin kolme kilometriä. Konserttialueelle saavutaan kävelyreittiä Vanantie-Kantolankatu-Luukkaankatu-Puusepänkatu, jossa pääportti sijaitsee. Puusepänkadulta löytyy myös polkupyöräparkkialue.

Alueelle voi tuoda mukanaan avaamattoman pehmeän, alkoholittoman, enintään puolen litran kokoisen kirkkaan muovipullon tai mehutetran. Myös puolen litran kokoiset tyhjät muoviset kirkkaat pullot ovat sallittuja. Alueella on kaksi vesipistettä sekä vesipullojen myyntiä.

Tarkempia infoja löydät tapahtuman virallisilta sivuilta eli täältä. Konserttialueen kartan näet täältä ja alueen lähestymiskartan täältä.

Soundi on Metallica-konsertin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa