Ketkä esiintyvät ensi kesänä Soundi-lavalla? Provinssin juhlavuoden ohjelmisto on valmis, parikymmentä uutta esiintyjää julki

40. kertaa järjestettävän Provinssi-festivaalin ohjelmisto on valmis, kertoo tiedote. Mukaan saatiin toukokuun kynnyksellä lisättyä vielä 20 uutta esitystä. Myös tapahtuman soittoaikataulut on julkistettu festivaalin verkkosivuilla.

Uusista esiintyjistä kokenein on brittiläinen ska-suuruus Madness, jonka Our House– ja House of Fun -hitit kaikunevat radiokanavilla tästä ikuisuuteen. Yhtye esiintyy seinäjoella perjantaina 29. kesäkuuta. Muita uusia esiintyjiä ovat Isac Elliot, Abreu, Maj Karma, Cledos, Egotrippi, Tippa, Yona, Adikia, Laura Moisio, Ilta, Detalji, Sitoi, Ida Paul & Kalle Lindroth, Ona Kamu, Lasten hautausmaa, Huora, Ghost World ja Horte. Lisäksi tauolle jäävä Antti Tuisku soittaa Provinssissa normikeikkansa lisäksi pienemmän akustisen konsertin.

Provinssiin elimellisesti kuuluvan, enimmäkseen huomionarvoisia nousevia kykyjä esittelevän Soundi-lavankin ohjelmisto on selvillä. Lavalle nousevat festivaalin torstaipäivänä Töölön Ketterä, Superorganism, Ruusut, The Hunna ja Maj Karma. Perjantaina vuorossa ovat Lasten hautausmaa, Basement, Litku Klemetti, Ensiferum, Maija Vilkkumaa ja Cledos, ja lauantaina lavalla konsertoivat Stig Dogg, Nelli Matula, The Comedians, Huora, Meshuggah ja Evelina.

Provinssin aiemmin julkistettuja tähtiä ovat muun muassa Prophets of Rage, The Offspring, The Sounds, Volbeat, Biffy Clyro, Run the Jewels, Arch Enemy ja Asking Alexandria. Liput tapahtumaan maksavat 89–149 euroa. Ennakkomyyntiä hallinnoidaan tapahtuman verkkosivuilla.

Nähdään Soundi-lavan nurkilla!

Ja muistakaa osallistua Provinssi-muistelukilpailuun. Lippuja jaossa!