Kiki Pau julkaisee kolmannen albumin

Vuonna 2006 perustettu ja kaksi albumia Johanna Kustannukselle tehnyt helsinkiläinen Kiki Pau valmistautuu kolmannen levynsä julkaisuun. Kesäkuun 6. päivä julkaistava albumi ei ole sisällöltään tai julkaisumetodiltaan tavallisimmasta päästä.

Vielä nimeämättömän albumin on miksannut ruotsalaisen Dungen-yhtyeen nokkamies Gustav Ejstes. Täyspitkä pitää sisällään vain neljä raitaa, mutta Kiki Paun nykyisen tyylin tietäen biisien keskimitta lienee reilusti normaalia pidempi.

Albumi julkaistaan vain digitaalisesti. Sen voi julkaisupäivän jälkeen kuunnella ilmaiseksi yhtyeen kotisivuilla, tai ostaa omakseen BandCamp-palvelun kautta haluamaansa hintaan.

"Luomisprosessia ollaan vapautettu omista juurtuneista kuvioista ulos kukkaruukusta laajemmille laitumille. Tälle julkaisulle päätyneiden kappaleiden yhteisenä ominaisuutena pidän niiden tekoprosessin antautuneisuutta sattumalle sekä improvisaatiolle", Kiki Paun Henrik Domingo kertoo.

Ennakkomaistiaisina Kiki Pau tarjoilee Luola-nimisen pitkän ja haahuilevan bonuskappaleen, joka ei tule olemaan mukana albumilla. Tiedotteessa painotetaan, että Luola eroaa tunnelmaltaan tulevan albumin sävyistä.

Lisätietoja: KIKIPAU.BLOGSPOT.COM