Kiss-miesten riita ottaa uusia kierroksia: Ace Frehleyn tyttöystävä väittää, että bändi yritti tapattaa entisen kitaristinsa

31.1.2019 21:14

Sanasota tänään Vancouverista, Kanadasta jäähyväiskiertueensa starttaavan Kissin ympärillä kiihtyy entisestään. Eripura sai alkunsa Gene Simmonsin hiljattaisista kommenteista, joissa bassotaiteilija mainitsi, ettei turneen onnistumista voisi laskea entisen kitaristi Ace Frehleyn varaan. Tästähän Frehley otti nokkiinsa sitten oikein kunnolla, julistaen Facebookissa Simmonsin olevan ”kusipää” ja ”seksiaddikti”, ja että hanskat on nyt heitetty kuvaannollisesti maihin.

Taattuun Kiss-tyyliin asian puinti ei ole suinkaan jäänyt tähän, sillä Space Acen tyttöystävä Rachael Gordon on nyt heittänyt oman lusikkansa soppaan.

”Antakaas kun kerron jotain. He yrittivät tapattaa Acen 70-luvulla”, Gordon kirjoittaa rock-journalisti Mitch Lafonin aiheeseen liittyvää päivitystä kummastelevan Facebook-julkaisunsa kommenteissa. ”He yrittivät lähettää hänet niin sanottuihin ’privaattijuhliin’ Bahamalle. Ace on nykyisin täysin raitis ja tietää mitä hänen ympärillään tapahtuu. Hän näkee nyt kaiken selvästi. Hän ei tarvitse mitään onnetonta ravintolaketjua, hän soittaa kitaraa. Se on hänen juttunsa. Vitut heistä.”

Tällä menolla Frehleyn osallistumista End of the Road -rundille lienee turha odotella, mutta paljonhan tässä toki ehtii vielä kolmen vuoden aikana tapahtua.

Lisää luettavaa