Kiss-rumpali Eric Carrista tulossa virallinen lähisuvun hyväksymä dokumentti

Eric Carr vuonna 1983.
Andre Csillag /Shutterstock /All Over Press

Carr menehtyi harvinaiseen sydänsyöpään vuonna 1991.

Kiss-yhtyeessä vuodesta 1980 aina kuolemaansa saakka eli vuoteen 1991 vaikuttanut rumpali Eric Carrista on tekeillä uusi dokumentti. Asian vahvisti radiojuontaja Eddie Trunk Twitterissä.

”Ensi viikolla minua haastatellaan tulevaa Eric Carr -dokkaria varten. Hänen perheensä on sen takana ja he ottivat minuun yhteyttä, eli se on täysin aito. Olen iloinen voidessani olla mukana ja odotan innolla, että näen lopputuloksen! Eric oli hyvin läheinen ystävä, jota kaipaan suuresti. Hänen perintönsä ansaitsee tämän”, Trunk kirjoitti.

12. heinäkuuta 1950 syntynyt Paul Charles Caravello haki Kiss-rumpalin paikkaa Peter Crissin ja bändin teiden erkaannuttua. Caravellon ja muun bändin kemiat kohtasivat ja hän liittyi bändiin otettuaan käyttöönsä taiteilijanimen Eric Carr sekä The Fox -lavapersoonan. Carrin soittoa kuultiin kahdeksalla  bändin studioalbumilla Music from ”The Elder” (1981) -levystä Revengeen (1992) saakka. Hän menehtyi harvinaiseen sydänsyöpään 41-vuotiaana.

”Hän oli rakastettava persoona ja villi rumpali. Hän piti meidät pystyssä vaikeana aikana, jolloin bändi seisoi todella huteralla pohjalla. Hän olisi ehdottomasti ansainnut paremman lopun”, Kiss-nokkamies Paul Stanley muisteli vuonna 2016, kun Carrin kuolemasta tuli täyteen 25 vuotta.

”Ericillä oli kultainen sydän. En koskaan kuullut hänen sanovan kenestäkään mitään pahaa. Kaipaan häntä todella kovasti”, muisteli puolestaan basisti Gene Simmons.