Kissin Gene Simmons uumoilee yhtyeen jäähyväiskiertueen tuottavan hirvittävän kasan kahisevaa – ”Käärimme tuohta ämpärikaupalla”

Kissin laulaja-basisti Gene Simmons veikkailee, että End Of The Road -jäähyväiskiertue tulee olemaan melkoinen rahasampo yhtyeen voimahahmoille. Tähän on helppo uskoa, sillä tammikuun viimeisenä päivänä startanneen rundin epäillään kestävän jopa kolmisen vuotta.

Simmonsin näkemys tuli ilmi, kun mieheltä kysyttiin hiljattaisessa The Wall Street Journalin haastattelussa, paljonko hän uskoo henkilökohtaisesti nettoavansa kiertueesta.

”Sanotaan nyt vaikka niin, että Paul ja minä olemme kumppaneita ja kaikki muut työskentelevät organisaatiolle. Kaikille maksetaan oikein hyvin. En halua puhua tarkoista luvuista, mutta tämä rundi tulee tuottamaan 150-200 miljoonan taalan liikevaihdon, johon ei ole laskettu lisätuloja, lisensointeja, tuotekauppaa ja vastaavia mukaan. On sanomattakin selvää, että palkkaamme ravintoloihimme ja muihin veteraaneja, lahjoitamme hyväntekeväisyyteen ja sen sellaista. Mutta kuinka noloa olisi ennen jokaista keikkaa esitellä shekkiä ja hehkuttaa, että ’Katsokaa kuinka hyvä jätkä minä olen’?”

Elokuussa 70 vuotta täyttävä Simmons sanoo kiertävänsä tienatakseen rahaa. ”Ja käärimmekin sitä ämpärikaupalla. Olen iloinen voidessani sanoa niin”, mies sanoo suoraan. ”Lotossa voittava tyyppi hyppii ylös ja alas ja juoksee kaikkien luokse sanoen, että ’Herranen aika! Tienasin juuri 100 miljoonaa’, ja kaikki taputtavat. Mutta kun kaveri joka paiskii töitä ja onnistuu tienaamaan 100 miljoonaa, hän vain kerskailee. Jumalauta, minä paiskin hommia rahojeni eteen ja ansaitsen kaikki kunnianosoitukset enemmän kuin tyyppi, joka ei tehnyt mitään vain voittakseen lotossa. Niinpä rundaan ja teen kovasti töitä. Meillä on ravintolaketju, minulla on kannabisyhtiö ja virvoitusjuomia — Moneybag Sodas — ja tulossa on kaikenlaista, johon ihmiset eivät oikein osaa suhtautua. Olet elossa, sinun tulee pitää pumppu terässä ja takoa rahaa.”

Näin mieheltä sujui tulen puhaltaminen Memphisissä eilen illalla: