Kitaristi Nita Strauss ylistää Alice Cooperia: ”Hän on 70- ja minä 31-vuotias, ja hän esiintyy minua tiukemmin joka ilta!”

14.3.2018 09:54

2010-luvun kitarasankareiden eturiviin kuuluva Nita Strauss hehkuttaa komein sanankääntein yhtyejohtajaansa Alice Cooperia. Cooperin nykybändin kokoonpanossa kunnostautunut Strauss vieraili hiljattain Little Punk People -porukan haastateltavana, ja nainen kertoi oppineensa konkarimuusikolta paljon.

”Alicen kanssa soittaminen on upea kokemus, koska hän rakastaa sitä, mitä tekee. Hän täytti juuri 70, ja kun näkee jonkun siinä iässä… Minä olen 31-vuotias ja hän esiintyy minua tiukemmin joka ilta. Se on ihmeellistä”, Strauss sanoo.

”Ja se, miten hän kohtelee fanejaan sekä ihmisiä, jotka tulevat hänen puheilleen kadulla… Ja miten hän hoitaa meet & greet -tilanteet… Jotkut muut bändit hoitavat ne niin, että ihmisiä vain marssitetaan läpi tyyliin ’moro, kuva, kiitti ja seuraava, moro, kuva, kiitti ja seuraava’. Alice sen sijaan istuu alas ja juttelee ihmisten kanssa jotain viisi tai kymmenen minuuttia. Joskus odotamme bussia tunnin, koska hän jää viettämään aikaa ihmisten kanssa. Hän arvostaa ihmisiä, ja se on erittäin, erittäin arvokasta.”

Asiallista toimintaa! Suomessa Mr. Cooperin puheille saattaa päästä 10. kesäkuuta, kun herra saapuu Hollywood Vampires -kokoonpanon kera Helsinkiin. Kaisaniemen puiston liepeillä kannattaa tuolloin oleilla, jos Alicen haluaa nähdä.

Lisää luettavaa