Klassikkoyhtyeen rumpali pääsi linnasta – miten käy bändiuran?

7.5.2014 22:32

The Scorpionsin amerikkalaisrumpali James Kottak on päässyt pois dubailaisesta vankilasta ja mies on jo palannut kotiin Yhdysvaltoihin. Saksalaisbändi on julkaissut Facebook-sivullaan seuraavat viestit: ”James Kottak boarded a plane out of Dubai and arrived in the US last night. He will have to find the time to sort out his problems” ja ”Dear fans, at this point we want to hear personally from James what happened in Dubai. We let you know. Hopefully there will be better days.”

Jaa-a, lausunnot eivät kuulosta järin lupaavilta Kottakin mahdollisen The Scorpions -jatkon suhteen, mutta ehkäpä rankoista juhlimistavoistaan(kin) tunnettu muusikko parantaa jatkossa tapojaan. Oli miten oli niin Kottakin paikkaajana on ainakin väliaikaisesti toiminut ruotsalainen Johan Franzon.

Kottak istui kuukauden päivät dubailaisessa tyrmässä. Mies joutui lukemaan tiilenpäitä huhtikuun alussa, aiheutettuaan sekasortoa Dubain lentokentällä. Omien sanojensa mukaan ”viisi viinilasillista” nauttinut humalainen rumpali muun muassa solvasi pakistanilaisia matkustajia ja väitti heidän ”haisevan pahalle”. Lentokenttävirkailijoiden mukaan Kottak myös esitteli keskisormeaan ja ahteriaan muille matkustajille.

– En muista sanoneeni mitään solvaavaa tai näyttäneeni keskisormeani, Kottak ilmoitti viranomaisille.

Lisää luettavaa